Mall of the Netherlands in Leidsenhage is het enige wereldwijde B2B- en B2C-merk voor retail-, vrijetijds-, entertainment- en horecabestemmingen. Mall of the Netherlands opent officieel op 18 maart 2021 haar deuren en is het elfde centrum in continentaal Europa. Naast Nederland is er de afgelopen jaren ook hard gebouwd in Frankrijk, Zweden, Polen en Tsjechië.

Westfield Mall of the Netherlands wil de eerste allesomvattende retailervaring worden in Nederland. Met de Nederlandse consument in gedachten is het centrum ontworpen om het winkelend publiek best-in-class conceptstores, moderne vrijetijdsbestedingen, indrukwekkende evenementen en een hoogwaardig food & beverage aan te kunnen bieden. Maar ook een plek waar mensen kunnen samen komen, tijd willen doorbrengen, nieuwe ervaringen opdoen en verbinding zoeken.

E-coniq is door de betrouwbare samenwerking met Webeasy betrokken bij dit geweldige project. E-coniq kreeg de opdracht om in deze Mall of the Netherlands de regelkasten te monteren, de bekabeling te verzorgen en het geheel aan te sluiten. Ook heeft E-coniq de naregeling verzorgd door middel van het VRF-systeem.

Het hele project is overduidelijk zowel architectonisch als technisch een bijzondere retail revolutie die zeker indruk gaat maken in Nederland.